Fashion Tips

Οι τάσεις της μόδας στις γυναικείες Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022 είναι έτοιμες!

Οι 6 σημαντικότερες τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022!

1. Μεσαία μεγέθη

Τα μεσαία μεγέθη έπαιξαν πολύ στις πασαρέλες από όπου προέκυψαν οι σημαντικότερες τάσεις τα μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022. Κι όταν λέμε μεσαία, εννοούμε τα γνωστά τσαντάκια που οι περισσότερες έχουμε στην ντουλάπα μας. Αυτά που κρεμιούνται στον έναν ώμο και συνήθως χιαστί προς τα κάτω.

Τα τσαντάκια αυτά έχουν έναν ικανοποιητικό χώρο αποθήκευσης για τα απαραίτητα αντικείμενα. Σε γενικές γραμμές, είναι δυνατό να αποτελέσουν μια ασφαλή και κατάλληλη επιλογή σε μέγεθος τσάντας σε κάθε περίσταση: από την πιο καθημερινή έως την πιο επίσημη· από την πιο πρωινή έως την πιο βραδινή. Χρειάζεται, βέβαια, να ληφθεί υπ’ όψιν και το σχέδιο, και το ύφασμα, και οι χρωματισμοί της, ιδίως εάν πρόκειται για επίσημες περιστάσεις ή βραδινές εξόδους.

Ωστόσο, υποστηρίζουμε την άποψη ότι ένα τσαντάκι μεσαίου μεγέθους μπορεί να είναι πιο όμορφο, πιο ταιριαστό και πιο κομψό σε καθημερινές περιστάσεις. Με το απλό τζιν, το T-shirt ή το πλεκτό πουλόβερ και τα sneakers ή τα ankle boots. Προσπάθησε να επιλέγεις και μεσαίου μεγέθους τσάντες στην καθημερινότητά σου. Και να εναλλάσσεις με αυτές τη μεγάλη τσάντα ώμου ή το backpack που προτιμάς σχεδόν σε καθημερινή βάση.

2. Επαγγελαματικές tote: Από τις must τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022

Οι tote bags είναι σταθερά και διαχρονικά αγαπημένες από όλες μας. Γιατί; Επειδή μπορούν να φοριούνται καθημερινά, από το πρωί έως το απόγευμα. Έχουν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, επιτρέποντάς μας να μεταφέρουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα – ή και παραπάνω από τα απαραίτητα!

Φέτος, οι πρακτικές αυτές τσάντες εμφανίστηκαν κατά κόρον με ένα συγκεκριμένο στυλ, το οποίο θα χαρακτηρίζαμε ως επαγγελματικό. Η αντίστοιχη φωτογραφία μπορεί να σου δώσει ένα δείγμα αυτού που περιγράφουμε αυτή τη στιγμή με λέξεις.

Πιστεύουμε ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε μία τέτοια τσάντα στην ντουλάπα μας. Κυρίως λόγω της πρακτικότητας και άνεσής της. Αλλά και λόγω της ευκολίας στο συνδυασμό της με το υπόλοιπο outfit, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από αρκετά χαλαρό και casual έως άκρως αυστηρό και official.

3. Με λουκέτα πάνω τους: Μια πρωτότυπη ιδέα

Ναι, καλά διάβασες, με λουκέτα! Όπως μπορείς να δεις κι από το σχετικό φωτογραφικό υλικό, πρόκειται για τα γνωστά λουκετάκια που χρησιμοποιούμε στην πραγματικότητα σε διαφορετικές περιστάσεις. Συνήθως είναι σε χρυσή απόχρωση, κάτι που υιοθετήθηκε και από τους σχεδιαστές μόδας. Δηλαδή πρόσθεσαν λουκέτα στις τσάντες τους που ήταν κατά κύριο λόγο στη συνηθισμένη χρυσή απόχρωσή τους.

Τα λουκέτα αυτά είναι μικρού μεγέθους. Μπορεί να είναι διακοσμητικά – στις περισσότερες περιπτώσεις είναι διακοσμητικά. Μπορεί, όμως, να είναι και πρακτικά, να έχουν δηλαδή τη χρησιμότητα του λουκέτου. Ως διακοσμητικά, τοποθετούνται σε οποιοδήποτε σημείο της τσάντας. Λόγου χάριν, γνωστός οίκος μόδας παρουσίασε μία τσάντα με μερικά διακοσμητικά λουκέτα πάνω της σε όλη την έκταση της μπροστινής όψης της. Πιο συχνά, όμως, είδαμε ένα ή δύο λουκετάκια στην μπροστινή όψη της τσάντα, στο σημείο όπου γινόταν η ένωσή της με το λουράκι της.

Η συγκεκριμένη από τις τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022 είναι αναμφίβολα πρωτότυπη. Πιστεύουμε ότι με αυτό τον εύκολο και όχι υπερβολικό ή ριψοκίνδυνο τρόπο μπορεί μια κοπέλα ή μια γυναίκα να αναβαθμίσει πολλά επίπεδα την εικόνα της. Αξίζει μια δοκιμή, τι λες;

4. Τσάντες για… αγκαλιά!

Εξίσου όμορφη ιδέα, που διαφοροποιείται από τη συνηθισμένη εικόνα μιας τσάντας, είναι η παρούσα τάση. Μια τάση που θέλει τις τσάντες ευρύχωρες – αρκετά ευρύχωρες για την ακρίβεια. Που είτε έχουν είτε όχι λουριά, ο σκοπός τους είναι κρατιούνται από την εσωτερική πλευρά του χεριού, πάνω στο σώμα. Και να έχουν υφάσματα … χνουδωτά. Δίνουν, έτσι, συνολικά την εικόνα ενός λούτρινου αρκουδιού που κρατάτε αγκαλιά από την κάτοχό του.
Δε χωράει αμφιβολία στο ότι οι τσάντες αυτές ταιριάζουν απίστευτα πολύ με την εποχή του χειμώνα. Ακόμη, δε χωράει αμφιβολία ότι οι τσάντες αυτές επιτρέπουν να κουβαλάμε μαζί μας πολλά πράγματα. Όμως, προσοχή σε αυτό! Μην την υπερφορτώνεις γιατί μετά… δε θα σηκώνεται!

5. Μικρά τσαντάκια

Κι όταν λέμε μικρά, εννοούμε πολύ μικρά. Τα τσαντάκια αυτά μπορούν να χωρούν μόνο ένα κινητό τηλέφωνο ή μερικά μετρητά χρήματα και καμία κάρτα. Με δυσκολία ένα κραγιόν ακόμα!

Οι τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022 δεν είχαν και πολλά … «εξωπραγματικά» ή too much πράγματα να προτείνουν. Οπότε, τα μικροσκοπικά τσαντάκια θα λέγαμε ότι αποτελούν μία okay, μία «τόσο – όσο» πρόταση εκ μέρους των σχεδιαστών και των οίκων μόδας. Μία πρόταση που είναι αρκετά μοντέρνα, στιλάτη και fashionable, χωρίς όμως να είναι υπερβολική ή να απευθύνεται σε ελάχιστα μόνο άτομα.

Να προσθέσουμε ότι ένα τέτοιο μικρό τσαντάκι μπορεί να είναι σαν αξεσουάρ, σαν κόσμημα σε ένα outfit. Επομένως, δεν έχεις να χάσεις τίποτα με το να το δοκιμάσεις!

6. Αλυσίδες: Η πιο hot από τις τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022

Τα είπαμε και στον πρόλογο του παρόντος άρθρου. Θα τα πούμε και εδώ, προς το κλείσιμό του, ώστε να το εμπεδώσουμε καλά! Η πιο hot από τις τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022 είναι οι αλυσίδες.

Mini, medium, ακόμα και oversized τσάντες που, αντί για κάποιο άλλο λουρί, έχουν αλυσίδα για το κρέμασμά τους. Είδαμε αλυσίδες χρυσές και ασημένιες· αλυσίδες ψιλές ή με λίγους και φαρδιούς κρίκους· αλυσίδες σε χρωματισμό ίδιο με την υπόλοιπη τσάντα (π.χ. μπλε τσάντα μεγάλου μεγέθους με μπλε χοντρή αλυσίδα) κ.ά.

Κάθε τέτοια τσάντα κοσμεί την εμφάνισή μας. Είναι κάτι παραπάνω από μία τσάντα, καθώς η αλυσίδα μπορεί να πρωταγωνιστεί ή τουλάχιστον να δίνει μια έξτρα δόση κοσμήματος στο look μας. Μπορείς να είσαι in-fashioned, λοιπόν, απλώς κρατώντας μία μονόχρωμη μεσαία προς μεγάλη τσάντα με αλυσίδα σε μεταλλική ή μη απόχρωση κατά τις πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις σου, μαζί με το άνετο τζιν παντελόνι και τα sneakers σου. Επίσης, μπορείς να κρατάς ένα μικρό ή μικροσκοπικό μαύρο ή καφέ δερμάτινο τσαντάκι με ασημένια ή χρυσή λεπτεπίλεπτη αλυσίδα, μαζί με το slim fit total black φόρεμα και τις γόβες σου.

Related Posts