Διαθέσιμοι Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από την έδρα μας ( Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη)

2. Αποστολή με Courier. Door-to-Door ή από το κοντινότερο κατάστημα της Courier στην περιοχή σας.

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ: Αποστολή ΕΛΤΑ Courier


Έξοδα Αποστολής

Μεταφορικά έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος + Κύπρου

  • Σταθερό κόστος αποστολής ευρώ 4,- για όλη την Ελλάδα
  • Σταθερό κόστος αποστολής ευρώ 14,- για όλη την Κύπρο
  • Για παραγγελίες από 50€ και άνω ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ
  • Για παραγγελίες από 100€  και άνω ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ και στην ΚΥΠΡΟ

Μεταφορικά έξοδα αποστολής στο εξωτερικό

Το eshop μας που θα απευθύνεται σε πελάτες εκτός Ελλάδας & Κύπρου είναι υπό κατασκευή….

Για αγορές από 50€ και άνω η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εντελώς δωρεάν.


Διεκπεραίωση Online Παραγγελίας

Όλα τα προϊόντα του online καταλόγου διατίθενται προς πώληση κατόπιν προπαραγγελίας.  Σε περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας συγκεκριμένου προϊόντος, θα ενημερωθείτε προσωπικά για τον χρόνο παράδοσης στο τηλέφωνο ή και στο e-mail που μας δώσατε και η παραγγελία θα ολοκληρωθεί εφόσον δεχθείτε την ημερομηνία παράδοσης.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την περιοχή σας.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται τις εργάσιμες ημέρες και μέχρι τις 13:30, αποστέλλονται αυθημερόν.

Επιπλεον Χρεωση Μεταφορικων Για Προϊοντα Μεγαλου Ογκου

Για προϊόντα μεγάλου ογκομετρικού βάρους, όπως οι βαλίτσες, υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών.

Το ποσό της επιπλέον χρέωσης μεταφορικών αναγράφεται μαζί με την τιμή του προϊόντος και συνυπολογίζεται στο συνολικό κόστος.

Για προϊόντα όπως μικρές βαλίτσες η χρέωση είναι 4€ και για μεσαίες και μεγάλες βαλίτσες 9€.

Οι αποστολές μεγάλου όγκου πραγματοποιούνται μέσω Courier.

Ανωτέρα Βία

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Περιορισμός Ευθυνών

Η εταιρία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από την μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό μας κατάστημα φροντίζει για την ενημέρωσή σας.

Δέματα Που Δεν Παραδόθηκαν

Ορισμένες φορές δέματα επιστρέφουν σε εμάς επειδή για διαφόρους λόγους δεν παραδόθηκαν. Όταν μας επιστραφεί ένα δέμα το οποίο έχει πληρωθεί ήδη, πιστώνουμε το λογαριασμό του πελάτη (μαζί με τα έξοδα αποστολής).
Ο πελάτης θα ενημερωθεί για την επιστροφή του δέματος ώστε να μας γνωστοποιήσει εάν επιθυμεί να το αποστείλουμε και πάλι. Οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους ένα δέμα μπορεί να μην παραδοθεί είναι οι ακόλουθοι:
Λάθος διεύθυνση. Παρακαλούμε να είστε βέβαιοι και να ελέγξετε δύο φορές ότι η πλήρης διεύθυνση που καταχωρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι σωστή.
Άλλα προβλήματα της διεύθυνσης. Μερικές φορές η ετικέτα μπορεί να αλλοιωθεί κατά τη διαδικασία της μεταφοράς και να μην είναι αναγνώσιμη από το μεταφορέα. Άλλες φορές ο μεταφορέας μπορεί να αφήσει το δέμα σε λάθος διεύθυνση.