Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν ή ένα μέρος των προϊόντων της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας το κοινοποιήσετε γραπτώς με email στην διεύθυνση info@bashiablanka.gr αναφέροντας τον λόγο της επιστροφής ή τηλεφωνικά καλώντας στο τηλέφωνο 2310453062 και ώρες 10:00 έως 14:00 καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Την απόφαση σας αυτή θα πρέπει να την πάρετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας. 

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή προϊόντων:

  1. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
  2. Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική συσκευασία του και όλο το περιεχόμενο αυτής
  3. Να μην έχουν αφαιρεθεί τυχόν ταμπελάκια ή σημάνσεις μάρκας κ.λ.π. που ενδέχεται να έχουν επάνω τους τα προϊόντα
  4. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής

Η διαδικασία επιστροφής-αλλαγής γίνεται μέσω Courier (ότι επιλέξει ο πελάτης). Το κόστος των μεταφορικών κατά την επιστροφή του προϊόντος ΔΕΝ επιβαρύνει τον αγοραστή εφόσον επιλέξει να το επιστρέψει με την courier που το παρέλαβε ενημερώνοντας ότι η χρέωση αφορά την εταιρεία μας. Επιβαρύνει τον αγοραστή εφόσον επιλέξει να το στείλει με Courier.

Η νέα Αποστολή προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή στις εξής περιπτώσεις:

– διαπιστώθηκε ελαττωματικότητα που δεν ήταν ορατή σε εμάς

– θέλει αλλαγή προϊόντος για οποιοδήποτε άλλο λόγο  & έχει γίνει αυτό αποδεκτό από εμάς

– επέστρεψε το προϊόν με Courier και χρεώθηκε την επιστροφή

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της.

Σε περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική ή κατάθεση, θα πραγματοποιήσουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά.

Επιπλέον Παρατηρήσεις

– Επιτρέψτε μας χρόνο 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών για την επιστροφή χρημάτων, από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

– Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από την courier και του παραστατικού αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.

– Αν επιθυμείτε να κάνετε επιτόπου Αλλαγή ή Επιιστροφή στο κατάστημα μας, σας ενημερώνουμε πως εξυπηρετούνται μόνο πρωινές ώρες.

Εγγύηση Προϊόντων

Σε όλα τα προϊόντα που διατίθενται στο BashiaBlanka.gr προβλέπεται εγγύηση από τον εκάστοτε κατασκευαστή χωρίς επιπλέον κόστος, όπως επιτάσσει η ευρωπαϊκή και εσωτερική νομοθεσία